Video - Degung Sunda - Gamelan Jawa Barat


Videa Jawa Degung Sunda - Gamelan Jawa Barat



Degung Sunda - Gamelan Jawa Barat

Lirik lagu daerah Sunda - Warung Pojok Akeh wong padha kedanan masakan, akeh wong padha kelingan pelayan Ora klalen kesopanan ning sekabeh lelangganan Yen balik tas jalan-jalan mingguan mumpung bae tas gajian kaulan Warung Pojok go ampiran etung-etung ke kenalan Tobat dhendhenge...

Model

Videa

Délka: 7 minut : 0 sekund
Autor: msjago
Shlédnutí: 17 955 x
Hodnocení: 4.9 / 5   (37 x)